Ik was alleen en zag je foto
In een keer was er een flits
Het overheerste mijn gedachten,
Het was een vreselijk gevoel
Ik dacht ben jij mijn papa wel?
Ik stelde me de vraag,
Want je beeld was zo vaag.
Hoe kwam die flits?
Hoe durf ik zo iets te denken?
Hoe kwam ik bij de gedachten?
Waarom was die gedachten er?
Dan stel ik mij de vraag, vanwaar komen die gedachten?
Ik voel me zo schuldig, omdat ik zo een gevoel heb
Omdat ik zoiets durf te denken
Maar het is een gevoel,
Het gevoel gaat niet weg
Wat moet ik met dit gevoel?
Hoe ga je er mee om?
Ik ben in de war
Weet niet meer wat ik moet denken of doen
Waarom? Waarom nu dit gevoel.
Ik durf niet slapen!
Ben bang dat je in mijn dromen opduikt
Dat je daar weer zal leven
En dan….
Dan word ik wakker!
Ik zoek je..
Maar vindt je niet meer
Waar ben je dan, stel ik de vraag?
1 seconde geleden zag ik je en nu..
Ik wil je zien.
De teleurstelling is groot
Want….
Het was een droom…