Ik heb je nooit bedrogen
Mijn woorden waren echt
Ik heb ook niet gelogen
Dat ik voor de toekomst vecht
Ik heb niet tegen je gelogen
Mijn tranen waren echt
Het is nu voorbij gevlogen
Waar ik voor vecht.
Ik heb niet gelogen
Dat moet je geloven
Anders gaf ik je mijn wachtwoord niet
Ik heb nog steeds verdriet
Ik heb ook niet gelogen
Over mijn adres ook niet
Ik heb ook overwogen
Ach laat maar
Want wat ik heb gelogen
is over mijn gebroken hart
Wat jij niet ziet.