Verliefd zijn
Verliefd zijn is zo fijn.
Verliefdheid is een blij gevoel.
Ik kan daar gewoon niet stil zitten in me stoel
Ik ben verliefd op jou.
Omdat ik zoveel van je hou
Ik wil je nooit meer kwijt
Maar dat gevoel raak ik nooit meer kwijt daarom krijg ik ook geen spijt.
Voorlopig wil ik alleen maar verliefd zijn.
Dat doet geen pijn.
Dat zorgt er ook voor dat ik altijd van je houden zal.
Ik hoop dat ik met jou niet in dat donkere en duistere diepe val.
Voorlopig wil ik dus alleen verliefd zijn.
Dat is zo fijn.
Ik hoop je me dus nooit verlaat.
En dat wat je zegt is dan geen gepraat.