Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ovaal
In mijn ovaal zweef ik rond
Door de donkere gangen
Suis ik ver boven de grond
Op zoek naar zelfde rangen
Een projectiel nadert mij
Raakt, duwt, priemt en stuwt
Veert terug,…valt kermend op de grond
Omdat hij, nu eenmaal een andere boodschap zond…
Over dit gedicht
Auteur:
Marlous
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Eenzaamheid]
[IK]
[Verandering]