Een zuchje wind langs mijn benen dat doet O, zo`n pijn Lekker in de zon zitten is er ook voor,mijn niet meer bij. Binnen blijven is het enige wat ik kan en daar word je ook niet vrolijk van. Dan denk ik weleens aan vroeger toen ik alles nog kon Met de kind`ren naar het strand en in de zee En nam brood en limonade voor ze mee De kind`ren hebben schik gehad voldaan gingen wij weer naar huis Want jock komt zoweer thuis Niet meer achterom kijken deze mooie tijd is voor goed voorbij.