Was het mijn keuze
of eigenlijk toch niet?
Heeft hij me gedwongen
of eigenlijk toch niet?
Een vraag waar ik nooit een antwoord op ga vinden
Maar de pijn blijft
Neen
De pijn wordt erger
Elke dag een beetje meer
Ga ik ooit mezelf kunnen vergeven?
Dat ik je weggedaan heb?
Onbekend schepsel dat ik vanaf de eerste moment
onbewust toch wel graag zag.
Was het goed wat ik gedaan heb
of had ik moeten doorbijten?
En je in een wereld moeten brengen waar ik je op dat moment niets te bieden had
zelfs geen dak boven je hoofd
Khoop dat de pijn ooit verminderd
want weggaan zal het nooit