Verlangen naar hem
Het verlangen naar hem is te groot
Te groot om hem te kunnen vergeten
Zijn naam, ik blijf onthouden hoe hij heette
Tenzij ik een ander zal tegenkomen
Tot dan is hij in mijn dromen
Groot is mijn verlangen, zo groot
Maar ik durf niet…
Het zal niet mogen
Ik zou me zelf hebben bedrogen
Al zal ik het hem zeggen
Ik kan het niet uitleggen
Dat ik van hem houd