Nooit, zal ik meer met je kunnen praten.
Nooit, zal ik een ander zoveel liefde geven als dat ik jou gaf.
Nooit, zal ik voor een ander zo hard huilen, als dat ik voor jou deed.
Nooit, zal ik jou weer in me armen kunnen sluiten.
Nooit, zal ik meer op jouw schouders kunnen huilen.
Nooit, zal ik de dag vergeten dat je in mijn leven kwam.
Nooit, zal ik de dag dat je mijn leven verliet vergeten.
Nooit, zal ik zo'n beste vriendin meer hebben.
Nooit, zal ik een ander missen, zoveel als ik jou nu mis.
Nooit, zal ik vergeten wat we allemaal hebben meegemaakt in die 10 jaar.
Nooit, zal ik vergeten hoe je mijn leven onbewust veranderde door te gaan en te komen.
Nooit, zal ik vergeten hoeveel je voor me betekende.
Maar ook NOOIT, zal ik vergeten hoeveel pijn je leed...
Ik hoop nu alleen dat je nu geen pijn meer hebt en rust in vrede!
Love you always!!
*23th of January 2004, died my Best Friend ever; Kelly*