Ik vond je te wauw toen ik je zag
Jij en je lieve lach
Ik verluisterde alles over jou zacht
Maar tussendoor gingen ze wel met jou keten
Eindelijk is het dan zover ik heb je
Dat komt door je lieve lach
Daardoor fluisterde ik zacht
Dat ik veel van je hou
Ik blijf je altijd trouw
Zet je me niet in het nauw?
Nee zo ben je niet
Want je bent zo lief
Waarom ben je hier niet?
Jij zit in de andere klas
Maar ik heb een houvast
Dat ben jij
Daarom ben ik de laatste tijd zo blij
Omdat jij zo heerlijk vrijt
Dat komt omdat ik je benijd
Ik kan nooit geloven dat jij iemand hebt bedrogen
Ik sta in vuur en vlam
Maar ik houd het schuil achter een pan
Ik vind je nog steeds te wauw
Daarom kap ik niet gauw
Met wat wij hebben
Ik hou van jou
Ook in tijden van grijs en grauw
Die anderen doen maar flauw
Overal waar het om gaat is:
Ik hou van jou