Je mooie bruine ogen
Je lieve lach
Is dat waarom ik je zo mag?
Waarom ook niet?
Toch heb ik verdriet
Want jij wil me niet
Ik hou van jou
Mag het nou?
Vrijdags zie ik je weer
Dan draai je je tekeer
Waarom zie je mij niet staan?
Ja hoor daar gaat weer en traan