Het hele jaar nooit wat gehoord.
Nooit problemen gehad.
En als dat wel zo was werd het gesmoord.
Ze hebben nooit wat laten merken
Nooit een overzicht
of een waarschuwing.
En nu de Bom barst los.
Ruzie met mijn pa en ma.
Nog steeds geen antwoord gehad
of ik nou wel overga