Luister naar de regen..wat die je te vertellen heeft,
Bij elke druppel die je hoort hou ik meer van jou,
Kijk naar de zon,hoe zij straalt,en de aarde verwarmd,
Zo wil ik jou hart verwarmen met alle liefde die in mij is,
En al komt er wel eens een donderbui voorbij....
Zolang de wereld draait blijft het regenen en schijnt de zon voor jou en mij.