ik ken een hoop mensen
maar kennen ze mij
ik heb een grote familie
maar dan reken ik mezelf daar niet bij
want al heb ik men ouders
4 broers en 1 zus
toch sta ik er buiten
en ben ik de eenzame dus
waarom pas ik er niet tussen
en wat heb ik gedaan
om dit te verdienen
er buiten te staan
voel men hart nu haast krimpen
en mijn god wat doet het pijn
sta klaar voor een ieder
waarom zij nu juist niet voor mij