ik krijg van jou niet genoeg
jij bent in elke ademhaling
alles draait zich alleen om jou
waarom nou ik?
tel de uren, de seconden
toch de tijd lijkt stil te staan
heb me geschonden,gewonden
laat me gaan, wat wil jij nog?
wil je mijn dagen tellen?
waarom moet jij mij met mijn heimwee kwellen
jou hel brandt in mij
jij bent mijn levenselexir
ik ben uit elkaar gereten
wanneer kom jij mijn wonden kussen?
uit het donker, hoor jij de stem die je zegt
in het licht, ik geef op en sluit mijn ogen
uit het donker, hoor jij de stem die aan je zegt
in het licht, ik geef op en laat je tranen in de nacht
ik ben klaar, want het is tijd
voor onze deal over de eeuwigheid
jij bent er al
heel dicht
ik kan je voelen
laat me verleiden
laat me ontvoeren
deze nacht voor de laatste keer
aan je macht uitgelevert
rijk me de hand, mijn leven
noem je prijs
ik schenk je gisteren, vandaag en morgen
dan sluit zich de cirkel
geen weg terug
het witte licht komt dichter, stuk voor stuk
wil me overgeven
moet ik dan sterven om te leven?