Als sterren
stof doen waaien
schitterend reflecterend
gevoel dat wenen doet...
Zwaaiend wuivend
de kracht verschuivend
gevoel van toen
nu een lust...
Nooit niet ooit
tastend bereik
koning te rijk
nu jij
toen ik
reflectie van sterren
uitwuivend bewenend
de zielesnik
van jij en ik...