Gewoon al als ik naar je kijk,
Gewoon al als ik je zie zitten.
Iedere beweging die je maakt,
Is zo stoer en vertederend tegelijk.
De kuiltjes in je wangen als je lacht,
Jij denkend en bijtend op je pen.
Ik krijg zin om je te omhelzen,
Ik mis je, je zit 4 meter bij me vandaan.
Ik heb het verlangen om naar je toe te gaan,
Ik wil je zo graag voor mij alleen.
Maar ik weet dat ik je waarschijnlijk nooit zal krijgen,
Het verlangen blijft, ik wil je hebben.
Je lach, je moet lachen voor mij alleen,
Het verlangen, bij iedere beweging die jij maakt.
Ik zie je lachen met je vrienden,
En ik voel weer het o zo bekende gevoel..
Verlangen.