ik liet me leiden door de groep , de kliek
niet door men mijn hart men ziel mij gevoel
ik gaf je liefdesverdriet
het was gwn allemaal foute boel
ik dacht dat het zo beter was
maar het is niet zo
ik miste je
ik hou meer van je
ik ga kapot zonder je,jij bent mij water om te overleven
en er zijn mensen die me niet begrijpen
wat ik er tegen wil zeggen zijn te lelijke woorden om te typen
er zijn maar 5 woorden
IK
HOU
VAN
JE
!!!!