Mijn liefde
Vandaag één maand geleden leerde ik jou kennen
een mooie wonderlijke vrouw waar ik van hou.
Het lot had ons bijeen gebracht
en daar ben ik nu nog dankbaar voor dag en nacht!
Voor even was het pad der liefde er eentje met een hindernis
maar we wisten al gauw dit was niet mis.
Twee harten die elkaar vonden,
die warme, tedere onzichbare singalen zonden.
Twee zielen die elkaar verstaan,
zoals het mooie samenzijn van de sterren en de maan.
Twee lichamen verstrengeld in een zwoele liefdesdans,
in een ritmische heerlijke cadans.
Deze liefde met niets te vergelijken
die onze levens alleen maar kan verrijken.
Deze liefde met al zijn verlangens
zo vertrouwd, en heel intens.
Deze liefde zo onverwacht
maar oh zo heerlijk en zoals jij een pracht.
"Jij", je stem zo teder en zwoel
streelt voor altijd mijn gevoel.
"jij", je ogen zo zacht met die fonkelende glans
ze hypnotiseren mij als in een echte trans.
"jij", alle woorden uit jouw mond dalen op mij neer
als warme zonnestralen
en ze vertellen me mooie verhalen.
"Jij", de vrouw die ik bemin,
deze liefde voor ons beiden een nieuw begin.
Met al mijn liefde geef ik je nu die eerste rode roos
en ook al bloeit de mooiste roos steeds een korte tijd,
mijn liefde voor jou een eeuwigheid !
HOU VAN JOU
je lieverd,