het laatste afscheid
in mijn oog verschijnt een traan
ik wil nog zo graag bij je zijn
je mag niet weggaan
een leven zonder jou
kwam niet op in mijn gedachten
ik kan alleen maar denken
aan hoe we samen lachten
je kijkt me aan
en zegt vergeet me niet
je kon zelfs nog glimlachen
maar ik ben kapot van verdriet...