ik snap je niet en ik herken je niet.wat is er met je gebeurd ik weet het niet.je was zo lief een echte hartedief.maar 1dag aan zee heeft alles om zeep geholpen.we ware zo perfect voor elkaar en nu is ons einde al daar.ik gaf je men ziel men hele hebbe en houde.en toch maakte je er misbruik van.weet gewoon er komt een dag dat ze net hetzelfde by jou doen.kom dan niet klagen en om mijn medelijden vrage.ik heb het je gezegd het onrecht komt trug.laat me dan lachen net zoals jij nu by my doet.ergens heb ik medelijde met jou.want je bent volgens jezelf ozo perfect lieveke it comes back!!!!!!!