- Afscheid -
ik neem een beslissing,
ik ga weg!
het is eigelijk niet echt mijn ding!
ik loop niet weg voor me problemen,
maar ik begin op nieuw!
meer een uitdaging voor mij,
maar misschien valt het tegen
of misschien voel ik me heel vrij!
verberg de dinge voor me vroeger coole vriendin
maar het is haar zin
zij doet zo tege mij
wat haat ik dat,
maar na deze beslissing
voel ik me misschien weer vrij
helemaal opnieuw beginne
ik weet gewoon niet meer wat ik anders aan moet
misschien is dit wel goed
het klinkt zo raar,
maar ik ga iemand missen die ik veel haat
en waar het heel goed mee gaat
die is tenminste zichzelf
ik mis vroeger te veel
dus begin een nieuwe start
*ken iemand me helpe =$??*
(mailen: sammybakker01@hotmail.com)
veel liefs