In veel van mijn gedichten
omschrijf ik hoe leuk
we het samen hebben en
hoe goed het gaat tussen ons
Maar soms denk ik ook wel eens,
nu geef ik jou de bons
Gelukkig verdwijnen die
gedachten meestal snel
en dan denk ik weer,
wij redden het samen wel
Wij hebben het soms
moeilijk in onze relatie
Maar gaat het even slechter
dan denk ik meestal
na deze tijd wordt
onze liefde alleen maar hechter