Zo heel onverwachts,
hield ze op met leven.
Liet iedereen hier achter,
huil jij maar even.
Schaam je maar niet,
want huilen is gezond.
Je lichaam heeft 't nodig,
voor 't helen van de wond.
Laat jezelf maar gaan,
wees daarin niet verlegen.
Want na de grootste tranenvloed,
kun je er beter tegen.
Het verdriet komt los,
sla je ogen maar neer.
Geef je gevoel de ruimte,
want ze is er niet meer...