Zonder liefde in mijn leven
Door jouw nu niet meer gegeven
Zo ga ik nu door het sombere leven
Een leven om te genieten was mij toegewezen
Dit leven is niet meer gegund
Zo'n leven had ik weer aangekund
Hoe kan ik dit nu aan?
Dit sombere leven, kan ik nog op 2 benen staan?