Deze dag zou je zeggen is een
dag als geen ander, maar deze dag
was voor mij de mooiste dag,
ik leerde je kennen op deze dag
een mooie dag, een zalige dag
een zalig iemand op deze dag
een mooie glimlach,een mooi gelaat
mooie ogen alles was perfect.
vanaf deze dag, die mooie dag,
ben je bij mij, dus die dag
dat jij er was op deze datum
was een teken van geluk
dus die dag valt nooit te vergeten
deze mooie dag............