Vlinderkus
raak het water zachtjes aan
voel het leven in je bloed
laat je maar even gaan
besef dan dat je leeft
geniet er van, hou het vast
laat je zweven op geluk
langs wolken en langs zon
langs de sterren en de maan
en geef een kusje aan de vlinder
wanneer ze je vol liefde groet
*Nienna Lúinwë*