Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
rode dood
ik wil niet weten
waarom ik je mis
ik wil het pas horen
als het over is
de zon sterft rood
roept schemering op
mijn hoofd kiest bedacht
het ruime sop
en waagt zich verloren
op doemende zee
en voert mijn liefdes-
verklaringen mee
ik voel me verloren
in je lievende klank
en verwoord mijn dromen
in eeuwige dank
want elk moment
dat ik aan je denk
en aan je ogen
mijn aandacht schenk
weet ik dat ik
je niet kan vergeten
en hoor ik jou
naar beter weten
want ik leef naar
de dagen toe
dat ik je bekijk
niets anders doe
want altijd ben je
mijn dromen te mooi
en altijd val ik
aan je ogen te prooi
want jij bent degene
die mij zo begrijpt
objectiviteit
die mij niets verwijt
hoewel ik naar dagelijks
mijn armen berood
ik kan van je houden
ik mag nog niet dood
Reacties op dit gedicht
Zivinice vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
clio
:
Zaterdag, juni 05, 2004 17:36
ik denk dat dit wel zo ongeveer de mooiste is. hij klinkt prachtig en de woorden zijn mooi gekozen. de titel is idd erg mooi.
Boudaatje
:
Vrijdag, juni 04, 2004 22:54
*stil* prachtig neergezet...
super titel ook
knuf
Over dit gedicht
Auteur:
Zivinice
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
04 juni 2004
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Houden van]
[Liefdesverdriet]