ik dacht aan een wereld
ik dacht aan iets
waar jij ook bent, niets
is belanrijker dan
jij, jij, jij
ik dacht aan een wereld
(van oneindig veel strand
oneindig veel zoenen, oneindig veel land)
waar ik de liefde kan proeven.
ik dacht aan een wereld
waar alles niets kan zijn
waar ik kan leven zonder pijn
en sterven in je armen
ik droom.