zo dichtbij en zo ver weg
jij in mijn zicht
maar aanraken kan ik je niet
het roepen blijft tevergeefs
jij antwoord nooit terug
want het moment dat wij hadden
duurde 4 jaar en ging te vlug
het is voorbij komt nooit meer terug
jij blijft op een afstand
te ver bij mij vandaan
te dichtbij mijn hart
te ver van mijn handbereik
te diep in mijn ziel
iets wat ik niet los kan en wil laten.. jij leeft in mijn herrinneringen