meisje,
ik weet dat het moeilijk is
je vecht er al je hele leven voor
je kan het niet tonen
maar we merken dat je het probeert weg te lachen
je ziet het niet meer zitten
wij zijn er voor jou
jij merkt het wel
maar je kan het niet aanvaarden
omdat je alles bent verloren
in je verleden
we weten dat we je niet kunnen helpen
alleen maar kunnen steunen
en hopen
dat je nu de moed niet opgeeft
(een meisje die pas heeft ontdekt wat er echt in je omgaat)