Mensen schuifelen
in lange rijen.
Ze zijn gekleed,
maar slechts in doodskleed.
Hun ogen zijn hol en
staren recht vooruit.
Onverstoorbaar gaan zij voort,
recht op hun doel af.
Maar! Als ik hen kan zien,
kan dat slechts
één ding betekenen.
Ik ben ook dood…
© RZ – V-’00