Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het licht van God
Al ons licht komt van de zon hier boven
sommigen willen dit niet geloven
En zo zal de aarde eens uitdoven
Dan pas zal de zon niet meer ondergaan
Want wie niet gelooft zal niet meer bestaan
Als de maan in het spotlicht komt te staan
Mijn vriend sprak in dienst als het licht van god
Maar van de nek tot in de broek bespot
Stond daar die Amerikaanse boycot
Gans de wereld ligt momenteel overhoop
Zelfs de eer lig nu voor het geld te koop
Alsof de ganse wereld zich bezoop
Mijn vriend Geert zit gevangen in dit licht
En ook ik verzaak niet aan een gedicht
Ter ere meiner menselijke plicht
Reacties op dit gedicht
Vermeersch Jean-Paul vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Vermeersch Jean-Paul
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
06 juni 2004
Thema's:
[Geloof]
[Filosofie]
[Hoop]