Vroeger kon ik mijn tranen weg dromen
Diep verzonken in mijn eigen wereldje
Vergat ik wat er rond me gebeurde
Mijn gedachten altijd ergens anders
Nu is het niet meer zo gemakkelijk
Want er is wel altijd iets dat me terug trekt
Terug naar de realiteit
Ik geloof zelfs niet meer
In mijn eigen dromen
Nu besef ik
Dit is de echte wereld
En hier moet ik leren leven
Ik kan het mij niet mooier blijven voorstellen