Je doet me begrijpen
wat is en wat niet
wat ik voel
wat jij ziet
ondermeer de grenslijn
die mij onderscheid van de pijn
in je binnen
die het onmogelijk maakt door te breken
terug opnieuw te beginnen
kunnen zien of willen
het verschil gebaseerd in mijn zinnen
voortbouwend op je grillen
Zo graag zou ik aanschouwen
hoe je het verbrand
hoe je het tart
zodat ik terug die plaats kan bestrijken
in je heroplevend
terug naar je doel strevende hart