You're all I need
Hoe moet ik je duidelijk maken wat ik bedoel?
Hoe moet ik je vertellen, wat ik ik allemaal voor je voel?
Jij kan me laten lachen, huilen of stralen,
je kunt alles met me doen
Zuid-Frankrijk, het scheren, het naast je wakker worden,
steeds weer....verlang ik terug naar toen
Je hebt dat onverklaarbare "iets" dat me zelfs in tijden van zorgen
Me alles om me heen doet vergeten en geloven in morgen
Ik heb geen idee hoe, maar vertel me alsjeblieft hoe ik je hart voor me kan winnen
Wat ik moet doen om iets moois met je te mogen beginnen
Nooit voelde ik wat ik voel voor jou
Dit heeft maar een reden "marleen", OMDAT IK VAN JE HOU