alles gaat nu goed
maar het leven is niet hoe het zijn moet
de angst die me besluipt
de hoop die bij me kruipt
dat is niet fijn meer
hoop,telkens weer
hoop die er niet mag zijn
want ik weet:er is altijd die pijn
en pijn kan ik niet meer aan
met pijn wil ik niet meer verder gaan
met pijn wil ik niet leven
voor geluk zou ik alles opgeven