Wees niet eenzaam,
kom uit je schilt.
Ondek de wereld,
ondek het leven,
Wees gelukkig, aanvaard
de wereld aanvaard jouw leven
Amuseer je, maak plezier,
Alleen zijn in je schilt.
is eenzaamheid, maar eens je er uit
bent, ga je er niet meer in.
Wees Vriendelijk en eerlijk
en de rest lacht je zo toe.