Waarom kan ik niet gelukkig zijn
Waarom voel ik alleen maar pijn
Waarom kan er nou niemand om mij geven
Waarom zijn het andere die echt leven
Waarom moet mij dit allemaal overkomen
Mijn trots, mijn zelfrespect, mijn zekerheid het is allemaal van me afgenomen
Waarom kan ik de kracht niet vinden om door te gaan
Waarom kan ik mezelf hier niet doorheen slaan
De antwoorden op deze vragen moeten erg simpel zijn
Wees maar trots op jezelf, jij hebt me gebroken, jij kreeg me klein