Liefde,
een warm gevoel
Een vreemde kracht die je leven geeft
Een zon die brand in je lichaam
Vlinders die je buik doen kriebelen
Dat is liefde
De blijdschap die je geeft aan een andere persoon
Uw leven willen delen
Er alles voor over hebben
Het gevoel dat ik altijd zou willen hebben
Dat is liefde