Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
zijn zaad gegeven
zijn zaad gegeven
de bamboe heeft gebloeid
en daarna zaad gegeven,
de dood vermoeide planten
beëindigen het leven
en laten dor hun blad
in trossen treurig hangen
aan gebogen stengels
die hun tijd hebben gehad
geprezen zij de dag
dat ik heb besloten
er vanaf te zien
een Pandabeer te kopen
want het brave dier
-had ik het wel verworven-
was samen met de bamboe
een wisse dood gestorven
Koos 6-6-04
Reacties op dit gedicht
kooshaydn vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
arie
:
Maandag, juni 07, 2004 11:49
Idd het zou een wisse dood geworden zijn.. Hun voortbestaan wordt al zo bedreigd
Over dit gedicht
Auteur:
kooshaydn
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
07 juni 2004
Thema's:
[Natuur]