1 traan over mijn wang wachtend op de volgende..
wachtend wat me nog meer tewachten staat..
vind je nu echt niet dat het genoeg is..?
het is je gelukt.. ik wil niet meer…
wil niet opstaan.. eten.. praten.. leven..
ik zag geen reden meer… zag het nut niet meer..
toen kwam jij ..! alles leek weer goed tegaan..
maar dat is natuurlijk te mooi om waar te zijn…