Als iemand je laat merken
Dat je voor hem van geen waarde bent
Zul je dat moeten verwerken
Je gevoelens diep gekrengd
Je hart splinterd in duizend stukken
Dagen lang ben je van slag
Gevoelens je kan ze niet wegdrukken
Pijn en troosteloosheid nemen zo beslag
Evenwichtsloos wankel je in het leven
De draad volledig kwijt
Je voelt je dan ook afgeschreven
Machteloze onzekerheid
De toekomst zie je even niet
Gedachten gaan niet verder dan vandaag
Pijn…koud….warm….verdriet
Waarom…waarom is steeds de vraag