Gedachten
Heb het koud, mijn kop zit vol
Vol met vragen en verwijten
Kruip het liefst nu onder de wol
Zodat het gevoel kan slijten
Diep in mijn hart weet ik dat dat niet gaat
Door slapen zal het tij niet keren
Ook al verwacht je zo het resultaat
De tijd zal het je moeten leren
Want de tijd die heb je nodig
Om dingen op een rij te krijgen
Maar ook al lijkt het eentonig
Ooit zal je er boven uitsteigen
Al deze uitspraken je kent ze wel
Zijn vaak de revu gepaseerd
Het liefs vergeet je ze snel
Maar wel tijd dat je ze trasseerd
Mijn kop zit nu voller dan vol
Althans zo voel ik het op dit moment
Raak hier op deze manier niet aan gewend
Dus kruip voor vandaag maar onder de wol
Mischien gaat het morgen beter.