-----------------------------------------------------------
-=[*Dit gedicht gaat niet over mij maar over een meisje.
De ik-persoon hier ben ik dus niet maar een ander meisje.
Ik heb hem wel zelf geschreven*]=-
-----------------------------------------------------------
Verborgen Liefde
Ik kwam in de brugklas
En jij gelukkig ook
Samen in dezelfde klas
Ik vond je meteen al geen spook
We kwamen in contact
Het klikte meteen
Ook msnen we veel
Zo is er geen één
We deden veel leuke dingen
Kermis, zwemmen enzovoort
Zelfs met onze vrienden erbij
Niemand die zich aan ons stoort
Ook in de klas
Kijken we veel naar elkaar
Net als jij kijkt, keek ik ook
Even lachen, maar geen gestaar
Zie je nou niet
Dat ik je leuk vindt?
Jij mij toch ook?
Ik ben niet iemand die dit verzint
Schatje, als je dit ooit leest
Denk dan aan mij
Aan de leuke tijden samen
Het is nog niet voorbij
We kunnen nog meer lol hebben
Samen of met meer mensen
Maar ik wil meer en jij ook?
Of zijn dit alleen maar wensen?