Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vette haren
Vette haren
Liggen lamlendig
Onder groezelige dekens
Bleke wangen, dode ogen
Ze staren
Naar nietszeggende beelden
Dove oren
Luisteren slechts
Naar tv-geluiden
Stof verzamelt zich
Onder het bed
Achter de dichte gordijnen
Een spin
Kleeft zijn draden
Aan slecht doorbloede tenen
Wat gaat er in je om?
Probeer te accepteren
Lig niet zo
Laat ze rollen
Die tranen
Praat, gil, schreeuw
Sla desnoods
Laat me toch troosten
Laat me begrijpen
Reacties op dit gedicht
nooitgeweest vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
vivika
:
Donderdag, juni 09, 2005 12:46
ik ben fan van je, echt mooi die gedichten van jou
Fool on the Hill
:
Maandag, juni 07, 2004 20:28
Slik !
Over dit gedicht
Auteur:
nooitgeweest
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
07 juni 2004
Thema's:
[JIJ]
[Verlies]