Vroeger...
Ik krijg het maar niet uit mijn hoofd
Je liet me achter met mijn tranen
Je gaf mij het gevoel dat ik helemaal alleen was
Door lief te doen tege haar
Als je mij nodig hebt Ik ben er voor je
Dat zei je overlaatst
Je kan niet geloven
Hoeveel dat voor mij betekende
Maar nu kan ik het niet meer
Naar jou komen met mijn problemen
Het is te laat
je had maar vroeger
Grote zus willen spelen