INSPIRATIE
inspiratie, mijn inspiratie
waar ben je toch gebleven
vroeger stond je vaak naast me
en fluisterde je woordjes
in mijn hoofd
waarmee ik mooie gedichten
kon schilderen
maar nu................
nu hoor ik enkel stilte
ben ik doof geworden
ben je bij me weg gegaan
oh nee
ik hoor je weer
en voila
een nieuw gedicht is geboren
06-06-2004