Wat ik zou doen..
Op de eerste afspraak, zou ik haar een roos geven,
En de eerste liefdesverklaring.. zo teer als porselein
De eerste zoen, zou teder op haar lippen zijn,
En de eerste nacht, zou ik intens met haar beleven
In de barre winter, zou ik haar hart verwarmen
En in de lente, zou ik de zwaluw voor haar laten zingen
In hartje zomer, zou ik bruisend met haar swingen
En in de herfst, zou ik haar voor de haard omarmen.
Als het haar niet meezit, zou ik ‘r een hart onder de riem steken
En als ze verdrietig is, zou ik haar leed verzachten
Als ze beduusd is, zou ik haar uitbundig laten lachen
En als iemand haar kwetst, zou ik haar wreken.
Als ze wakker wordt, zou ik haar met ontbijt op bed opleven
En als ze naar bed gaat, zou ik ‘r een nachtzoen geven
Voor ze gaat slapen, zou ik haar hartstochtelijk beminnen
En bij het morgenrood zou haar dag dan goed beginnen.
Met valentijn zou ik haar met al mijn liefde verblinden,
En haar avontuurlijk op een romaneske manier opwinden
Met kerst zou ik haar onder de mistletoe innig kussen
En met oud & nieuw zou ik het vuurwerk in haar blussen.
Haar alleen, zou ik willen vermaken.
En haar alleen, zou ik de wereld willen schenken
Zij alleen, zou mij gelukkig kunnen maken
En zij alleen, zou ik niet weg kunnen denken
Samen, zouden wij de zon onder zien gaan
En samen, zouden wij ons overal doorheen slaan
Samen met haar, zou ik overal over kunnen praten
En samen met haar, zou ik deze wereld willen verlaten...