(voor een liefde die nooit haalbaar zal zijn)
Jij
Je bent in me leven
je hebt me zoveel te geven
jij bent in me gedachten
ik alleen maar naar je smachten
uit me gedachten zetten kan ik je niet
waarschijnlijk dat je dat ook ziet
ik doe me best om jou te vergeten
zoals bloemen die verbleken
maar aan jou denken doet me goed
het geeft me energie en moed
als jij zegt probeer me te vergeten,
dan zeg ik nee,
want dat wil ik niet.