Zondag is het weer vaderdag!
Iedere kind geeft een cadeautje af
Cadeautjes geven kan ik niet,
maar toch doe ik iets bijzonders!
Ik kom naar je graf,
leg er een bloemetje neer
Dit is dan een teken dat ik van je hou!
Zondag is een dag,
dat ik extra veel aan jou zal denken.
Een dag waarop ik terug denk
Hoe wij vroeger vaderdag vierden.
Jij was altijd zo gelukkig op die dag!
Maar weet, zondag is een dag dat je gelukkig mag zijn in de hemel!
En dan denk je maar aan mij! en ik denk aan jou! en zo zijn we dan met elkaar verbonden!
En dan zeg ik tegen jou " Een gelukkige vaderdag papa, in de hemel"
Van je dochter !
Mis je!